HISTORIE EN VISIE

Rio Negro Hengelsport in onderdeel van Discuscompleet Rio Negro te Westzaan. In 2009 zijn wij onze winkel begonnen als aquariumspeciaalzaak. In de jaren die volgde merkte wij dat de vraag naar hengelsport artikelen groeide en omdat ik (Melvin Sengers) ook fanatiek visser ben, was de keuze snel gemaakt om naast onze prachtige collectie siervissen ook hengelsport artikelen te gaan verkopen.

In de jaren die volgde ben ik mij hier ook meer in gaan specialiseren en hebben ons nu volledig toegelegd op roofvis. Deze visserij beoefenen wij met shads, maar ook zeker met streamers. Ik ben vanaf mijn viertiende al fanatiek vliegvisser en heb mij dit zelf aangeleerd. Het vissen met de streamer geeft mij het meeste plezier omdat de aanbeet in de hand toch iets heel speciaals is. En dan ook nog een (roof)vis vangen aan een eigen gemaakte vlieg of streamer, dat is helemaal de kers op taart.

Mocht ik je enthousiast hebben gemaakt en wil je ook de basis beginselen leren van het vliegvissen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!